Over Businessclass Limo

Wij staan voor luxe, service en kwaliteit

Wij van BusinessClass Limo willen ons graag aan u voorstellen. Al geruime tijd zijn wij werkzaam in de taxi- en luxe-vervoer. Binnen de vervoerbranche staan wij bekend om onze kwaliteit en service.

Onze klasse 1 voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder pin- en creditcard-faciliteiten. Onze gasten vervoeren wij 7 dagen per week en 24 uur per dag in luxe wagens naar elke gewenste bestemming.

Daarnaast beschikken onze goed opgeleide chauffeurs over de vereiste chauffeurdiploma's. Zij spreken de moderne talen vloeiend, stellen zich flexibel op en beschikken over een gedegen stratenkennis.

Ons prijsniveau is helder en duidelijk, raadpleeg onze tarieven voor een indicatie.

Kortom u weet van te voren waar u aan toe bent. Indien wenselijk is het mogelijk om naar uw wensen een op maat gesneden vervoerspakket samen te stellen.

Behalve dat we onze vervoerswerkzaamheden nationaal uitvoeren, zijn wij tevens gespecialiseerd in internationale bestemmingen zoals luchthaventransport in de Benelux/Europa. Een verlengstuk voor uw aansluiting met uw vlucht of eindbestemming.

 

24/7 beschikbaar

Onze businessclass chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om u naar de gewenste bestemming te vervoeren

Reserveer online

Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige boekingssysteem om een taxi te boeken, bereken uw tarief en reserveer online

Betaal gemakkelijk

Laat uw portemonnee in uw zak zitten. Betaal nu gemakkelijk snel en veilig online, gebruik ons veilig online boeking systeem hiervoor.

De meest exclusieve Limousine service in geheel Nederland

Wij bieden diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast.

Boek nu online

Onze partners