Diensten

Wij staan voor luxe, service en kwaliteit

 

Airport transfer

Business-class Limo is de comfortabele, luxe limo service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met ons verzekert u, uzelf dat u in business class reist, op elk gewenst moment rechtstreeks van of naar Schiphol en diverse regionale luchthavens.

Diplomatiek vervoer

Bij nationale & internationale bijeenkomsten kunnen wij u helpen met het in kaart brengen van de remschema’s van deelnemers dit kan resulteren in een forse kostenbesparing door het vervoer te groeperen. In samenspraak zal inzet van luxe Business & VIP limousines op elk gewenst niveau in kaart worden gebracht.

Businessclass vervoer

Ritten op rekening, Schiphol pickup, zakelijk vervoer, georganiseerd groepsvervoer, gegarandeerde stiptheid (met uitzondering van overmacht), naambordje gast/bedrijf, inclusief 15 min wachttijd luchthaven. 12 uur voor tijd kosteloos annuleren. Klasse 1 voertuig (Mercedes E-klasse/BMW 5serie) met creditcard en pin mogelijkheden.

 

Groepsvervoer

Wij bieden groepsvervoer voor Business** en VIP*** gasten ( ons wagenpark: 8 pax minvan, 19 pax bus en 50 pax bus). Business-class Limo is uw comfortabele, luxe limo service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren of maak gebruik van ons online boekingssysteem om een boeking te maken.

Feestelijk vervoer

Business class Limo is ook gespecialiseerd in feestelijk vervoer en heeft een reputatie op het gebied van first class service vervoer voor haar kwaliteit en luxueuze limousines. Van onze verbluffende monster Hummer limousines, tot onze Chrysler 300, pink hummer limo en onze Oldsmobile 1958.

VIP vervoer

Hiervoor wordt de meest luxe limousine (Mercedes S klasse/BMW 7 Serie/Jaguar/ Porsche Panamera) ingezet. Kenmerken van VIP vervoer zijn privacy/ luxe/ flexibiliteit en zorg. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben tevens kennis van bezienswaardigheden. Voor exclusieve feesten of belangrijke zakelijke aangelegenheid.

De meest exclusieve Limousine service in geheel Nederland

Wij bieden diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast.

Boek nu online

Like ons op Facebook