Diensten

Wij staan voor luxe, service en kwaliteit

 

Airport transfer

Business-class Limo is de comfortabele, luxe limo service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met ons verzekert u, uzelf dat u business- of First class reist, op elk gewenst moment rechtstreeks van of naar Schiphol en diverse regionale luchthavens.

Diplomatiek vervoer

Bij nationale & internationale bijeenkomsten kunnen wij u helpen met het in kaart brengen van de reisschema, dit kan resulteren in een forse kostenbesparing door het vervoer te groeperen. In samenspraak zal inzet van de gewenste voertuig op elk niveau in kaart worden gebracht.

Businessclass vervoer

Business voertuig (Mercedes E-klasse/BMW 5serie/ Tesla/) Mogelijkheid op rekening te rijden of met pin/creditcard af te rekenen, persoonlijk Pickup Schiphol met naambord, zakelijk vervoer, georganiseerd groepsvervoer, chauffeur altijd in pak gekleed en drankjes aanwezig. Bij inzet voor een bruiloft wordt de voertuig met versiering aangekleed.

 

Groepsvervoer

Omdat iedere reis verschillend is, is het belangrijk dat groepsvervoer op maat geregeld wordt ( wagenpark: 8 pax minvan, 19 pax bus en 50 pax bus). U kunt daarbij denken aan een nationale of internationale transfer of een pendeldienst. Uiteraard behoren ook meerdaagse reizen op maat tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren of maak gebruik van ons online boekingssysteem.

Feestelijk vervoer

Bij Business class Limo heeft u ook de mogelijkheid feestelijk te laten vervoeren, opties zijn onder andere een 8 persoons limousine of een Oldtimer. Vraag naar de mogelijkheden en de beschikbare feestelijke voertuigen. Voor een Bruiloft kunnen we de wagen feestelijk aankleden.

VIP vervoer

Hiervoor wordt een zakelijke limousine (Mercedes S klasse XL/BMW 7 Serie XL/Jaguar/ Porsche Panamera of een Tesla) ingezet. Kenmerken van VIP vervoer zijn privacy en comfort, voor een zakelijke aangelegenheid of een speciale afspraak. De zakelijke Limousine is een soort rijdend kantoor u beschikt over extra ruimte en tal van technische snufjes o.a. massage stoelen en slaapstand.

De meest exclusieve Limousine service in geheel Nederland

Wij bieden diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast.

Boek nu online

Like ons op Facebook