De meest exclusieve

Limousine service in geheel Nederland

Wij bieden diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast.

Online boeken

eenvoudig online een boeking maken

Betaal nu gemakkelijk snel en veilig online met behulp van ons veilige online boeking systeem.

Businessclass airport transfers

Transfers van en naar Schiphol Airport

Wij verzorgen de uw airport transfer service. Boek uw transfer naar of vanaf het vliegveld nu via ons online boekingssysteem

 

Onze luxe voertuigen voor iedere gelegenheid

Een luxe auto met je eigen privé chauffeur, binnen enkele minuten op de stoep.

BEL NU 020 773 61 85 OF BOEK ONLINEDe meest exclusieve Limousine service in geheel Nederland

Wij bieden diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast.

Boek nu online

ONZE LUXE WAGENPARK

Onze klasse 1 voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder pin- en creditcard-faciliteiten. Onze gasten vervoeren wij 7 dagen per week en 24 uur per dag in luxe wagens naar elke gewenste bestemming.

 • Mercedes E- Klasse - BUSINESS CLASS

  Mercedes E- Klasse - BUSINESS CLASS

  Wifi onboard

  4 personen

  2 koffers

  3 handbagage

 • Mercedes S - Klasse _ FIRST CLASS

  Mercedes S - Klasse _ FIRST CLASS

  Wifi onboard

  4 personen

  2 koffers

  3 handbagage

 • Mercedes Benz V CLASS MINIVAN

  Mercedes Benz V CLASS MINIVAN

  Wifi onboard

  8 personen

  5-8 koffers

  5-8 handbagage

 • 1

Onze diensten

Airport transfer

Indien u niet tegen de hectiek op schiphol kunt, wij helpen u, om persoonlijk, discreet en in alle rust dit voor u weg te nemen. In een persoonlijke lounge komt u helemaal tot rust en kunt u gebruikmaken van vele exclusieve diensten. Neem bijvoorbeeld een warme douche, geniet van een drankje of werk er zonder enige afleiding en geniet in alle rust van uw vertrek vanaf Schiphol. We bieden u persoonlijke ondersteuning van check-in tot boarding terwijl u ongestoord in de lounge tot rust komt. Daarnaast brengen we u tot aan het vliegtuig met een luxe auto. Vraag naar de mogelijkheden. Onze Luchthaven service is uitermate geschikt om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met ons verzekert u, uzelf dat u in business class reist.

Diplomatiek vervoer

Bij nationale & internationale bijeenkomsten kunnen wij u helpen met het in kaart brengen van de reisschema’s, dit kan resulteren in een forse kostenbesparing door het vervoer te groeperen. In samenspraak zal inzet van luxe Business & VIP limousines op elk gewenst niveau in kaart worden gebracht.

Businessclass vervoer

Uitleg klasse Business: Ritten op rekening, Schiphol pickup, zakelijk vervoer, georganiseerd groepsvervoer, gegarandeerde stiptheid (met uitzondering van overmacht), naambordje gast/bedrijf, chauffeur flexibel en behulpzaam, drankjes, Mercedes E-klasse/BMW 5serie/ Tesla zonder taxi aanduiding. Voor een bruiloft wordt de auto aangekleed met toepasselijke versiering.

 

Groepsvervoer

Wij bieden groepsvervoer voor zowel een kleine als een grote groep met andere woorden van een 7 persoons busje tot een 50 persoons toeringcar. Business-class Limo is uw comfortabele, luxe limo service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren of maak gebruik van ons online boekingssysteem.

Feestelijk vervoer

Business class Limo is ook gespecialiseerd in feestelijk vervoer, maak kennis met de luxueuze limousines. Tevens beschikken we ook over een Classic Rolls-Royce die meestal wordt ingezet voor bruiloften

VIP vervoer

Hiervoor wordt de zakelijke limousine (Mercedes S klasse XL/BMW 7 Serie XL/Jaguar/ Porsche Panamera/ Tesla) ingezet. Kenmerken van VIP vervoer zijn privacy en comfort, voor een zakelijke aangelegenheid of een speciale afspraak. De zakelijke Limousine is een soort rijdend kantoor u beschikt over extra ruimte en tal van technische snufjes o.a. massage stoelen en slaapstand ingeval van een lange reis.

Onze partners