Algemene voorwaarden BusinessClass-Limo Amsterdam

 

Onvoorziene omstandigheden

Wij zullen er altijd alles aan doen om u en uw gasten tijdig op de gewenste bestemming te laten arriveren. Echter kunnen wij nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen en de gevolgen daarvan.

Geschillencommissie

BusinessClass-Limo is een onderdeel van MLS en is aangesloten bij het Registratiebureau Geschillencommissie Taxivervoer. Uw belangen en rechten worden dan ook gewaarborgd. Het Reglement Geschillencommissie Taxivervoer 11 maart 2003 is van toepassing.
MLS maakt deel uit van TCA en werkt nauw samen met o.a. Connexxion, NS, Congres centrum RAI, Okura Hotel, Novo hotel. BusinessClass-Limo staat geregistreerd in het Kamer van Koophandelregister in Amsterdam onder het volgende nummer: 34151445.

Betalingswijze

Onze chauffeurs accepteren alle soorten creditcards en tevens is een pin automaat aanwezig. Vaste klanten kunnen ook op rekening rijden. De ritmeter geeft u een indicatie naar de geldende tarieven deze gelden niet voor klasse: **Business en ***Vip.

Vertragingen

BCL  kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u de vliegtaansluiting mist. U kunt er echter verzekerd van zijn dat wij alles zullen doen om dit te voorkomen.

Aanvullende Service

Voor een samengesteld vervoerspakket bieden wij u onder voorbehoud een extra service.

Oud en Nieuw/Koninginnedag......Koningsdag

Alleen vroegtijdige reserveringen kunnen wij garanderen van een definitieve planning in onze schema. Rond deze dagen hanteren we een toeslag. In verband met de enorme drukte en afzettingen kunnen we helaas niet overal komen, wel doen we onze best u zo dicht mogelijk bij u bestemming te laten arriveren.

Annuleringen

Een annulering van een reservering dient minimaal 24 uur voor aanvang van het vervoersopdracht doorgegeven te worden aan de planning van BCL .Indien de de opdrachtgever/reiziger dit nalaat worden er annuleringskosten berekend, te weten: de volledige ritopdracht met een minimum van 25 euro en de extra wachttijd.

Wachttarief/minimum tarief

Via de ritmeter krijgt u een indicatie naar de geldende tarieven.
Voor Business**en Vip*** klasse gelden er speciale tarieven op aanvraag tarieven.

Klasse vervoer

Standaard * : Is niet van toepassing op rekening rijden. Dit betreft de meest eenvoudig soort vervoer zoals straat taxi. Tarieven zijn via de ritmeter bekend.

Business ** : Klasse 1 voertuig met credit card en pin mogelijkheid, ritten op rekening, pickup Schiphol, zakelijk vervoer, georganiseerd groeps vervoer, gegarandeerde stiptheid(met uitzondering van overmacht), naambordje gast/bedrijf, inclusief 15 min wachttijd luchthaven. I.p.v. 24 uur voor tijd mag men 12 uur voor tijd kosteloos annuleren. U kunt hier u wensen aangeven. Tarieven op aanvraag.

Vip *** : Hiervoor wordt de meest luxe limousine (Mercedes S klasse/BMW 7 Serie/ Jaguar XJ/ Porsche Panamera/ Audi A 8, witte limousine 8 persoons) ingezet, anoniem (wil zeggen zonder daklicht), chauffeur in pak, drankjes. Voor exclusieve feesten of belangrijke zakelijke aangelegenheid. Businessclass inbegrepen. U kunt hier u wensen aangeven en zijn hierin heel flexibel. Tarieven op aanvraag.

Vervoersvoorwaarden

Voor zover in deze algemene voorwaarden niet anders is geregeld/vermeld, zijn van toepassing de Algemene Vervoersvoorwaarden en betalingscondities voor het vervoer van personen met personenauto's gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te 's-Gravenhage op 20 maart 2003, aktenummer 31/2003 door Koninklijk Nederlands Vervoer knv.